Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

XCM SM 2018

Långlopps SM i Motala har nu passerat. Nådde mitt mål att vara topp 5, slutade på en 4:e plats. Hade inte riktigt huvudet med mig under loppet. Lite sömn och lite dåligt vätskeintag dagarna innan start är inte optimalt. Vätskeintaget har jag väll bara mig själv att skylla, blir lätt så att man glömmer att dricka när man jobbar. Sitter mkt i Ambulansen och vattenflaskan är varm och osmaklig……. Hade det riktigt tungt efter 50 km, eller redan innan det. Stannade till vid Linnea Angerman som langande år Örebro folket. Fick lite energigel och vatten samt några peppande ord…….jag var mest intresserad av vilket håll Motala låg åt, ville hemskt gärna bryta och åka hem. Men ett kort stopp gjorde susen. Piggnade till och fick mer energigel och vatten efter vägen av Linnea. Ryckte upp mig och körde riktigt bra sista 20 km.

Starten gick bra, hamnade med Anna (3;a) och vi hängde ihop ganska bra första biten. Tappade dock en liten lucka på henne andra gången uppför Håleberget…….sen går det så fort på gruset att jag inte kommer ikapp. Stigarna och gruset kör jag fort men i backarna…….där förlorar jag väldigt mycket. Backträning är det tråkigaste jag vet men kommer väll inte undan om jag ska fortsätta tävla……kanske kan bli roligt om jag blir bättre…..

Nu laddar jag om inför Cykelvasan på Lördag!

Foto: cykelkanalen.se

Dammig och trött.

Helt OK pastasallad efter loppet med en kall Päron Loka.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.