Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Vilat och trögt att komma igång.

Vilat några dagar då jag har varit lite förkyld, men oj va tungt det var att komma igång idag igen. Tunga tröga ben, nu är det bäst att hålla tempot uppe igen…… Körde 10 min x 3 på trainern efter tröskelpuls, inte watt som jag brukar köra efter…….detta pga dom tunga benen som inte riktigt ville vara med men pulsen skötte sig och hoppade upp fint.

Köpt en ny trainer och den funkade fint. Elite Direto, måste bara justera växlarna lite så dom inte hoppar över ett drev. Så med andra ord måste jag bjuda hit nån cykelkunnig på fika…..

Jag och Xara fick till ett fint distanspass tillsammans. Ett kylslaget Värmland men riktigt vackert väder.

Förra veckan åkte jag, Lisa och Nettan till skidtunneln i Torsby på skate kurs, vi lärde oss massor! Imorgon är det dax igen.

Vintern närmar sig och jag som inte tycker om att cykla i kyla hoppas på fina skatespår runt Karlstad och mycket snö…….alternativet är en vinter med plusgrader……men nån gång kanske jag lär mig att tycka om vintercykling….

Nu hoppas jag kunna hålla mig frisk och få träna på enligt planen i vinter så jag blir starkare och bättre till nästa säsong.

Mölnbacka i ett kylslaget Värmland.

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.