Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Värmlandserien och Transalp tugg.

Värmlandsserien gick i Söndags i Grums och Skruvsta IK stog som värd. Rolig och jobbig bana men ändå en bana för alla. Det som saknades var dock alla tjejer. Jag önskar fler vågade prova att tävla dessa små lokala tävlingarna då kommer dom också så småningom till dom större. I Onsdags hade vi genomcykling av Karlstad XC loop 1 och över 100 personer dök upp på Skutberget. Flertalet som aldrig kör med oss i OK Tyr annars och flera tjejer…….vart har dom varit hela säsongen????? Hoppas nu några fler blir sugna på att cykla med oss.

Jag och Xara var ute på en fin distanstur. Delar av Karlstad XC och en riktig sensommar kväll. Lite Transalp snack och lite träningsupplägg under hösten/vintern försökte vi planera. Fotona är tagna på den fina stranden Bomstadbadet. Vill ni bada, cykla mtb, träna löpning eller simma i öppetvatten och besöka Karlstad är Bomstad eller Skutberget stället att slå läger på. Dom ligger nära varandra med massa träningsmöjligheter bara att ge sig ut på slingorna eller ner på stranden.

Idag blir det några vändor i Bryngfjorden, tränar på någon vecka till sen tar jag lite träningsledigt och laddar för 2019.

Värmlandsserien Grums.

Xara får till en selfie……

Bomstadbadet.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.