Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Vägen till gymmet.

Vägen till gymmet har varit svår att hitta. Gått vilse fler än en gång. Men nu när jag verkligen har ett mål med 2019 som ligger lite över min kapacitet så har det varit lättare att hitta vägen. Visst har jag haft mål med varje säsong och uppfyllt kraven men inför 2019 känns det mer som….nu jäklar!

Mer om mina mål för 2019 längre fram i vinter.

Nu har jag kört igång träningen ordentligt med hjälp av Guided Heroes, kan detta ta mig ett steg längre? Det återstår att se…… Kände att jag behövde lite hjälp på vägen med träningsupplägg och inspiration. Det är lättare att fuska med något pass om ingen ser…….nu syns det. Visst, jag kanske missar något pass pga livet men jag har ändå en plan att följa. Det känns liksom lättare att träna när man inte behöver tänka ut vad man ska göra utan bara göra det som står på schemat. Så jag kommer rapportera till er hur detta med coach fungerar. Blir jag bättre???

Gymmet på jobbet.

Jag och min Team Solsta Cykel partner Xara fick till ett fint distanspass på 4 timmar på nya vägar. Gjorde en rutt på Ride with GPS och logga över den till min Wahoo lätt som en plätt, sen var det bara att köra. Strålande distansväder och nästen bilfria småvägar, gött liv.

3 kossor i solen.

Igår körde jag tröskelintervaller på Ankis MTB bana som jag gjort här hemma. Den är inte riktigt uppkörd på vissa partier än, djup mossa som suger rejält i benen men hoppas kunna köra till det. Ett dropp, några stockar att ta sig över och en riktig brant att ta sig uppför, klarar den 2 av 5 varv…….och trots att den är flack på papperet så är den riktigt jobbig. Lite rädd för att älgarna ska komma bara som hänger här i krokarna, då blir det varvrekord! Ett varv tar ca 9 minuter och den är 2,5 km.

Idag ska jag hinna träna häst och gymma innan jobbet kallar kl 14 så bäst att sätta igång!

Ankis MTB bana.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.