Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Trysil levererar!

3 dagar i Trysil med klubben OK Tyr. Ösregnade på Fredagen när vi kom upp till Trysil men vi klädde på oss regnställ och åkte ner mot Gullia för lite lek. Efter nån timme med leende läppar i ösregn och som dränkta katter åkte vi tillbaka till stugan för att tvätta kläder och torka. Finns tydligen inga riktiga torkskåp i Norge…..men bastu…..

Lördagen började vi med att klättra upp till Magic Moose. Lite kyligt men sol! 34 minuters klättring och nästan 400 hm till starten och sen ner den 7 km långa banan. Riktigt kul!

 

Sen fortsatte dagen i Gullia. Det finns stigar för alla. Mina favoriter är Miss Piggy och King Lizzard. Sweet Dream är en mini variant av Magic Moose. Och vill man ha lite mer utmaning är Redneck riktigt rolig. Gav mig aldrig in på Huckleberry.

Söndagen började återigen med en morgontur upp till Magic Moose. 1 grad varmt och vinter bibsen åkte på…….hösten är här på riktigt.

Knorren på Miss Piggy

Upp mot Magic Moose

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.