Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Tröskelintervaller.

Idag är det Fredag och i eftermiddag ska jag och Xara köra Tröskelintervaller vid Hertzöga. 8 min x5 står på schemat. Inte full fart utan tröskel, tycker det är svårt detta……pulsen vill ju gärna sticka iväg och man drar på sig mer mjölksyra än det är tänkt. Ska ha koll på kroppen idag.

Jag har börjat köra efter ett träningsschema, lite pyssel med jobb och hästar men ska försöka hålla det så gott det går. Ska bli spännande och se hur det fungerar och om kroppen vill prestera några snäpp till. Jag ska iaf ge det en chans. Mer om detta senare när jag kört någon månad. Vad jag vet redan och kanske redan visste är att jag kör alldeles för hårt på mina lugna distanspass. Nu har jag en puls och känsla att följa….. Sen ligger det med styrketräning i schemat så nu blir det gjort. Tänk att nån måste skriva ner det och säga till en vad man ska göra för att verkligen få det gjort…….

Innan intervallerna idag ska jag och Xara till Stadium, dom sponsrar med lite träningskläder, jacka, strumpor osv. Vi tackar https://www.stadium.se/ för det.

Kanske kan vi få till en v-blogg efter intervallpasset idag……håll utkik.

Distanspass på Sörmon och tekniska stigar på i2. Hösten kan vara riktigt fin så passa på att vara ute. Trainerpassen kan man köra när regnet öser ner eller vid tidsbrist…….

Igår efter jobbet skulle jag köra lite aktiv återhämtning. Stavgång kändes bra. En lugn fridfull promenad i skogen…….men mötte älgen som stog och knaprade på ungbjörkarna…….vem blev räddast…..jag eller älgen? Vi for i alla fall iväg år varsitt håll som tur var…..en liten pulshöjning på kurvan.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.