Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Team Solsta Cykel tränar mot alperna.

Veckan som gått har varit rätt tuff träningsmässigt……sen ska vi ju båda sköta våra jobb, familj, och så klart djuren. Jag började veckan med att väcka kroppen med några intervaller för att dagen efter köra ett test. Var ju lite krasslig i slutet av förra veckan och missade några pass. Testet gick i alla fall över förväntan. Dagen efter det körde jag tröskelintervaller och det var länge sedan jag hade såna kanon ben. Kände mig hur stark som helst och inte ens mörkret kunde stoppa mig. Lekt lite på min MTB-bana oxå, den är riktigt fin och trots minimalt med höjdmeter så är den riktigt jobbig.

Helgen har gett 7.5 timmes distans. Grus, asfalt,stigar och OK Tyrs nya MTB-bana har rullats.

Nästa veckar väntar gymmet, intervaller och förhoppningsvis får jag och Xara till ett gemensamt distanspass.

Xara ligger inte på sofflocket…….kan även skvallra om att hon kommer köra Specialized nästa säsong…….Tack Solsta Cykel ni är grymma!!!

Full fart på träningen.

Sen gav hon sig på 16 km trailrun idag……eller trailwalk som nån uttryckte det……..Frykstabacken suger!!!

Kör hårt!

PS: Ni har väll inte missat Team Solsta Cykel på Facebook, in och följ oss. Där får ni oxå se vårat vrålåk till Transalp……kommer bli hur bra som helst!

Vi hörs// Team Solsta Cykel.

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.