Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Team Solsta Cykel mot Bike Transalp.

Det börjar ordna till sig på Sponsor fronten inför Bike Transalp. Min sponsor 2017 och 2018 Solsta Cykel  följer med oss in i 2019 och blir vår huvudsponsor till Transalp. Vi kommer därför heta Team Solsta Cykel. Jag och Xara är väldigt tacksamma över det!!!

Sen har vi flera andra sponsorer klara. Munkeruds Byggplåt AB, MOTH fabrikationer, Thule, Stadium och Sundin Bulk AB har valt att stötta oss. Vi är evigt tacksamma för detta. Utan er hade detta projekt inte varit möjligt.

Vi kommer presentera varje Företag enskilt här på bloggen under hösten och vintern.

Jag har inte riktigt stängt dörren för Karlstad XC men velar fortfarande lite då formen helt plötsligt bestämde sig för att dra åt pipsvängen…… Efter Cykelvasan och Värmlandsserien i Grums som båda kändes väldigt bra så har det gått tungt och trögt. Kanske ändå orkar kräma ur lite till och köra Karlstad XC????

Ett försök till Intervaller i Måndags på trainer såg ut så här………gav upp efter första långa intervallen. Man kör 11 min med watt ökning efter 6 0ch 10 min……looser!

 

Tog tag i mig själv och åkte till “Åttan” på Tisdagen och det kändes något bättre men inte helt OK……..Kan man hitta tillbaka till lite form på 1 vecka??? Som sagt jag stänger inte dörren helt för Karlstad XC men behöver ju inte plåga mig på längsta distansen……

 

 

Inga drömpass att dela med sig av men så här ser VERKLIGHTEN ut för alla oss som tränar och tävlar…..allt är inte tiptop fast många får oss att tro det i sociala medier.

Ha en fin dag!!!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.