Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Sjukstuga och Xara jagar backar på GC.

Jag har kört på bra på trainern senaste veckorna och kroppen började kännas bättre igen efter en riktigt tung period. Efter jul och fram till februari har kroppen inte alls svarat på träning men nu var jag igång igen. Då kom nästa bakslag igår. Halsont, muskelvärk och vill bara sova……vilket jag gjort. Förra januari/februari var jag ju sjuk hela tiden så blir det bara detta i år så är jag tacksam för det. Känns som Januari/Februari inte riktigt är min tid på året.

Kanske börjar jag bli piggare för när jag hämtade datorn framför trainern fick jag lite Zwift sug….. Så virus, försvinn jäkligt fort nu för tanten är på gång.

tröstar mig med lite O`boy och träningstankar.

Xara leker bergsget på Gran Canaria. Hon är där på semester med barnen men cykeln är med. Några härliga träningspass och höjdmeter i boken. Varmt och skönt med sol,bad och MTB.

I April är det min tur. Smalhjul och asfalt på Mallorca…..blir en ny erfarenhet.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.