Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Semestern är slut.

4 veckor har gått och nu börjar jag jobba igen, känns som jag skulle kunna vara ledig i några veckor till. 3 tävlingar återstår och kanske nån spontantävling, men det verkar inte som det. Eftersom jag kommer vara ledig två helger på rad så får jag snällt jobba 3 i rad…….skit! SM till helgen, inga större förhoppningar att få pallpalts men får väll göra så gott jag kan. Mycket kan hända på vägen mot mål.

Helgen efter är det Cykelvasan. Ska bli väldigt roligt att få komma upp till Sälen igen. Gillar stämningen där uppe. Alla förväntansfulla cyklister som snackar cykel, och cyklar runt i området. Fredagen brukar vara Rörbäcksnäs, Lindvallen och kolla tävlingen, Pizza på kvällen och godnatt. Lördag kör jag så fort jag kan till Mora!

Veckan som gått har varit varm…… Onsdagscyklingen med OK Tyr styrde jag mot “bibsbadet”, underbart i vattnet och 17 glada cyklister plaskade runt i Vänern. I Fredags körde jag med Vasagruppen. Lagtempo på grusväg……Jag och Xara hängde på 60 minuter sen körde vi lite lugnare. Igår skulle jag bara ut och rulla lite lugnt i värmen men kände mig pigg så det blev korta intervaller med blandad karaktär…..

 Efter Lagtempo och Grusvägsrull i värmen….29 grader……. Xara pustar ut:)

Har hunnit med att köra lopp med Bettie oxå…….. Jag hade roligare än henne, hon var inte på sitt bästa humör……

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.