Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

SÄSONGEN SOM INTE BLEV AV……

Varför har inga inlägg gjorts? Tröttnade helt enkelt på cykling, träning och skador. Nu har dock livet återvänt och jag är hel igen. Inga skador och träningen kan fortsätta…….dock från början men jag rör mig lite iaf. För något år sedan började en axel krångla, sen ett knä, sen en fotled/hälsena och till sist en fot. Uppifrån och ner helt enkelt……

Körde igång, då kom Covid-19 på besök och allt blev bara förvirrat och fel. Inga tävlingar, inget mål.

Jag blev lat och tyckte att säsongen var över, redan innan den startat. Nu funderar jag mest på om jag haft Corona inte eller inte. Var sjuk hela April och träningen uteblev. Region Värmland har inte brytt sig mycket om oss på Ambulansen utan har mest ägnat sig åt andra enheter……..vi träffar ju massa folk och har trångt vårdarutrymme i bilen och särskilt utsatt för exponering av smitta……men det fattar dom visst inte……

Nog om detta. Jag har nu påbörjat min basträning för nästa år redan i Juli. Lågpulsträning och teknik. Försöker ta upp min blogg igen och hoppas ni följer min resa mot 2021.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.