Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Regnet öser ner……..Zwift!

Regnet öser ner idag, hade tänkt cykla ute i skogen men det får bli Zwift istället. Kanske lättar upp i eftermiddag men det kommer vara rejält blött i skogen. Igår körde jag Karlstadkåsan. Karlstadkåsan körs på 5 tekniska stigar och 3 varv på dagen och 2 varv på kvällen. Hade dock inget riktigt sug att köra så halkade runt 1 varv sen var jag nöjd. Körde min vintercykel som jag fått låna av Solsta Cykel, dom är helt suveräna att ställa upp och hjälpa till. Utan dom skulle jag inte kunna köra runt på en S-works eller en vintercykel. Då hade jag fått köra tävlingscykeln året runt.

Foto: @teamlugnetsmassage

Halkade runt på hällar, lerhål, rötter med min Hardtail och välpumpade däck…….rädd att få punka, gillar inte slang……

Min vintercykel. Specialized Chisel, riktigt trevlig aluminium cykel. Shimano XT bak och just denna har 2×11 men finns även som 1×11. Lätt och fin aluminiumcykel under 12 kg. Bra instegscykel eller Cykelvasa hoj.

Zwift är ju dom flesta bekanta med nu. Men det finns fortfarande några som inte gett sig in i den virtuella cykelvärlden. Jag använder Zwift mest till intervaller. Egna eller grupp workouts men oxå återhämntningspass tycker jag fungerar bra på Zwift. Har dock inte gett mig på något race än men det kommer kanske. Här är en liten video för er som funderar över Zwift men ännu inte provat. Det har tillkommit lite nya världar på Zwift efter att videon publicerades men i övrigt är det lite om hur Zwift fungerar och vad man behöver.

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.