Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Nytt samarbete….Sportbrillor.se

Jag har inlett ett nytt samarbete med Sportbrillor.se . Jag kom i kontakt med dom för första gången runt 2015 då jag skulle beställa nya sportglasögon över nätet. Jag lyckades sedan ha i sönder linsfästet på linsen redan första gången jag använde glasögonen, det var något konstruktionsfel på den lilla ratten som man skulle skruva fast linsen med. Hörde av mig till Sportbrillor.se och dagen efter låg det ny lins i brevlådan…….service! Har efter det handlat mina sportglasögon hos dom. Bra service och lättillgänglighet är viktigt som kund.

Sportbrillor startade 2013 och driva av Pelle Jacobsson och Marcus Wirth. Tillsammans ville dom skapa en bra webbshop där man kunde få personlig service och bra hjälp i sitt val av sportglasögon.

Sportbrillor.se har ett stort urval av glasögon. Kända och bra märken med rätt lins som passar just din idrott eller aktivitet. Receptslipade sportglasögon går också att få.  Bland märkena kan nämnas Oakley, Rudy Project, POC, Adidas, Bliz, X-kross mfl.

Utöver sportglasögon/skidglasögon/simglasögon finns det även cykelhjälmar, skidhjälmar, våtdräkter, och simutrustning att köpa.

Titta gärna in på deras hemsida och kolla utbudet!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.