Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Nu börjar jag läka ihop igen.

Handleden börjar bli bättre, inte full rörlighet än och orkar inte belasta den fullt ut men om några dagar så borde den vara bra. Kan inte cykla mtb än för orkar inte vrida handen och belasta den så att hålla i styret är svårt. Men jag har ju min racer. Håller jag i ”hornen” och kör plan asfalt borde det funka. Har inte testat än men gör nog det senare idag. Vore skönt att komma ut och rulla lite.

Funderar på om jag ska försöka köra 2 tävlingar till den här säsongen. Karlstad XC https://karlstad-xc.se och Vista Mountain. Vore kul nu när jag äntligen lyckats komma igång efter en skadedrabbad säsong.

Någon mer som har känslan att sommaren är över. Hela augusti borde vara varm och skön men känns mest mörk och regnig……hoppas September blir riktigt fin. Tända ljus, mörker och regn igår kväll…..

Redo för racer då…..

Hoppas, hoppas det funkar med handen!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.