Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Nu är jag redo igen.

Har tagit det lugnt efter Cykelvasan och läkt ihop fint efter vurpan. Tappade dock suget på cykling efter vilan och har gjort lite annan träning några veckor. Laddade upp Zwift igen och har kört det några gånger när tiden inte riktigt räckt till. Har blivit tajt efter arbetet att hinna med allt då pappa bytt höftled och jag måste hem till hästarna……sen har jag oftast fått träna ensam vilket jag tycker är ganska tråkigt. Ska jag träna själv blir det mest här hemma och då är löpning eller zwift ett enkelt sätt.

Är ju ingen värre löpare men tränat lite med en löpgrupp och det underlättar.

Sen fick jag för mig att lära mig crawl så började en kurs på badhuset. Riktigt roligt och härlig grupp med många skratt och kallsupar. Men nu crawlar jag iaf 25 meter utan att drunkna……det tar sig.

Försöker hitta ett mål för 2020, en utmaning som får mig att hålla igång. Men jag har inte riktigt kommit på någon. Ska lära mig mer hopp/dropp vilket jag är otroligt feg på. Vet ju att jag kan men det låser sig. Måste komma över tröskeln men den är väldigt hög…..

En tanke är iaf att köra MTB Vättern och bo på campingen och sen köra Halv Vättern som en liten cykel utflykt. Hänga runt cyklister i Motala några dagar. Kanske även köra lite XCO och inte bara långlopp, om jag kommer över den där förbannade tröskeln…… Just nu är iaf träningslusten påväg tillbaka. Så jag cyklar, springer och simmar mig mot säsongen 2020.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.