Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Kravlöst race.

På Lördag ska jag köra Swix Uddevalla MTB 68 km. Ett lopp helt utan krav. Ingen placering eller tid att jaga……ska bli riktigt roligt. På långloppscupen vill man ju ha en bra placering och cykelvasan jagar man placering och tid. Tiden är väll inte allt men kul att försöka förbättra den varje gång. Misslyckades med det sist det var damstart. 1.5 minut långsammare……..grabbarna drar ju som bekant bra……

I Tisdags körde klubben intervaller igen. Kändes bra först intervallen men sen kom nog Solstaloppet ikapp. Tunga ben…….. Körde bara lite stigar igår och rullade mest runt i behagligt tempo. Idag har jag varit på stranden här hemma och slöat i en brassestol, det var ju väldigt behagligt. Men imorgon får jag väll ge mig ut och köra lite igen, annars är jag väll jätte seg i benen på Lördag. Och lite vill jag ju ändå ta i, kommer bli ett riktigt bra träningspass!

Hela gänget, trötta och glada. OK Tyr!!!!

OK Tyr muppen var oxå med……. Xara Sand, kan misstas som förrymd patient…….avdelning får ni lista ut själva…….

På hemma beachen blandas folk, hundar, hästar och kossor……..gemenskap är viktigt!

Vilar benen!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.