Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

kämpar på……

Full fart på livet med hästar, jobb och träning. Har jobbat hela helgen och tanken var styrketräning under helgen men jobbet ville annat. Haft några hårda veckor på jobbet med många  tragedier  men har lyckats hålla distans till det hela och fokuserat på min träning och hästarnas träning. Känner mig bra i form och positiv till mina trainerpass. Idag var det 70/20×3…….det sög! 70/20 är det värsta jag vet men det ger.

 

Jag har lite planerade styrkepass efter jobbet när jag slutar sent men i slutet har det skitit sig rejält. Övertid och energibrist har gjort att jag fuskat och åkt hem istället men nu är det dax att ta tag i det igen. Har ju inte bråttom hem när mörkret lagt sig…… hästarna vilar dom dagarna och det är ju inget cykelpass/trainerpass inplanerat. Så lyft skrot och sluta gnälla!

Vrålåket! Håll i hatten vad den går!

Min avkoppling är ju hästarna. Jag vilar, hästen tränar. Bettie kanske inte springer i tävling som hon ska men är helt underbar att träna. Kommer alltid hem med ett leende efter att tränat denna bönan.

Tänker fortfarande på ordet träningsglädje……det kommer mer om detta!

KÖR HÅRT!

vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.