Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Inga fler race i år.

Nu är tävlingssäsongen över för mig. Inga fler lopp utan bara träning. Har kört på som vanligt efter Värmlandsserien 19 aug men tycker inte kroppen svarar lika bra på träning som den brukar. Tog det lite lugnare förra veckan men den känns fortsatt trött och seg. Så det blir inget Karlstad XC till helgen. Lite tråkigt när det är på hemmaplan men man ska samtidigt lyssna på kroppen, och mina två jobbnätter i helgen gjorde inte saken bättre. Kommer köra lugna pass men hålla igång backträningen 1 gång i veckan. Men skippa alla andra typer av intervaller nån vecka. Leka lite cykel låter väll som en bra plan?

Sen väntar en ny höst och vinterträning med fokus på Transalp. Men funderar skarpt på att ta hjälp med att lägga upp träningen för att få så bra förutsättningar som möjligt. Ju mer rätt tränad jag är för uppgiften, ju större kommer upplevelsen bli.

Så följ mig och Xara på våran väg mot Transalp här på bloggen samt på Facebook: Team Solsta Cykel.

Blir några veckor med skoj på hoj med vänner och Trysil väntar…….

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.