Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Ibland får man göra annat.

Körde ju punka på Solstaloppet i Lördags. Hade varken gegga eller däck hemma så igår åkte jag förbi Solstacykel på eftermiddagen och lämnade av cykeln där. Ska hämta den sen och köra backe i Bryngan.

Så när man inte har en cykel vad gör man då på semestern?

Jag, Daniel och Noah var och spelade discgolf vid Skutberget i Söndags. Det är riktigt roligt och man får en promenad på köpet. Har inte spelat discgolf på väldigt länge men det gick faktiskt riktigt bra. Kastade bort mig på nån korg men hade par på flera.

Daniel letar dock efter nåt……..discen försvann spårlöst……

Igår fick Bettie ett riktigt snabbjobb på travbanan på förmiddagen. Eftermiddagen gick åt med att hitta ett nytt bakdäck till cykeln…….den eviga funderingen…….vad ska jag testa den här gången. Har ju kört det sista på Renegade och tycker det är ett trevligt och lättrullat däck. Men har nu punkat lite för mycket senaste tiden. Mitt i slitytan har jag fått punka, inte på väggarna av däcket. Det nya valet efter lite tips från “coacherna”(grabbarna som jag rådfrågar endel) var Thunder Burt. Thunder Burt???? Hur ska det hålla då? Men det ska visst vara ganska bra……så nu ska det testas Thunder Burt till nästa punka…… Renegade däcket fram är nytt så det behåller jag.

Letade efter katten Malte igår kväll. Började nästan misstänka att han stuckit ut när jag var i stallet. Men hittade honom däckad i en IKEA påse i tvättstugan……

Nu ska jag ladda för Byngan!

Ha en bra dag!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.