Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Höstdagar.

Hösten förknippas med regn, blåst och ett smygande mörker. Men sen kommer dessa vackra höstdagar med sol, klar luft och underbara stigar i höstfärger. Att träna ute på hösten kan vara en riktig energiboost. I Fredags körde jag och Xara tröskelintervaller vid mjölkkannan. En varvbana som tar ca 8 min och är tekniskt lättcyklad men ger en bra puls. 5 varv och det suger i benen.

Mjölkkannan förknippar många med KOM/QOM på Strava och den ska besegras varje gång. En av Karlstad XC loppets många fina stigar.

 

 Under Lördagen var det Tjurruset i Karlstad och loppet gick i I2 skogen där jag ofta cyklar. Jag jobbade hela dagen men när jag slutade och alla löpare försvunnit från stigarna så blev det en kort After Work i skogen. Strålande sol och lugnet i skogen fick mig att bara rulla runt på stigarna och njuta. Perfekt återhämtning! Trots endel regn så håller sig stigarna ganska fina. Sen är det ju ganska roligt att sladda runt i leran oxå när den tiden kommer.

Idag blir det trainer trots att solen tittar fram……tidsbrist!

En av favorit stigarna på I2.

Glöm inte följa Team Solsta Cykel som ska köra Transalp 2019 på Facebook.

Mig och Xara kan ni oxå hitta på Instagram.

@anber73

@xarasand

Vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.