Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Första träningen för Team Solsta Cykel.

Under veckan körde jag och Xara våran första gemensamma träning. Lerbobacken x 10. Vi körde i lugnt tempo, fokus var på att jaga höjdmeter och få in lite backteknik. Xara började med att få växelhaveri med ett snett växelöra……så hon fick slita lite då inte dom lättaste växlarna fungerade……själv gled jag uppför backen med fungerade växlar. Vem blev tröttast den här omgången…..Xara! På dom 10 klättringarna och hem till mig fick jag iaf ihop 764 höjdmeter. Nu börjar träningen inför Transalp! Jag har vilat klart och är redo för höst/vinterträning. Imorgon blir det regn och vi har planerat in ett distanspass……..regnjacka. skoöverdrag och energi så fixar vi det oxå.

Dessutom kommer en liten eller längre v-blog efter våra gemensamma träningar att läggas ut på fb-sidan Team Solsta Cykel. Oklippt, ocensurerat och äkta……det bjuder vi på.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.