Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Förkylningen från helvetet men Solsta Cykel levererar!

Nu har det gått 14 dagar utan träning och förkylningen från helvetet börjar avta lite men fortsatt snuvig och slemmig. Kommer rulla lite lugnt på trainern ikväll för att få röra på benen lite. Ingen pulsträning utan bara lite lätt cirkulation i kroppen.  Xara är frisk och tränar på för fullt, det är bra att en av oss vässar formen iaf…….men jag kommer igen!

Som vanligt levererar Solsta Cykel dom snyggaste prylarna. Kläder från Specialized.

Jag har beställt nya dämpare till tävlingscykeln så nu ska den vara redo när våren kommer i antågande. Bara längtar efter att få komma ut på stigarna igen när dom är isfria och lite torrare, men det kan vara roligt nu oxå men då på vintercykeln…….får vara rädd om fincykeln.

Längtar efter min resa till Mallis, ska bli roligt att få testa på landsvägscykling ordentligt…….vem vet det kanske är kul. Kommer i alla fall bli en ny erfarenhet och lite nya ansikten.

foto: tripadvisor.se

 

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.