Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Etapp 4 och elände i skogen.

Dag 4 har kommit och vi ska köra mellan Eggental-San Martino.

Dagen börjar som vanligt med en klättring upp till Karer Pass på runt 700 hm. Vi kommer passera Karer Lake, den mest fotograferade alp sjön…..får väll stanna och ta en bild….. Från Moena bär det uppför mot Passo di Lusia och därifrån kan vi se San Martino lång borta. Bergen tar oss vidare mot Val Venegia och vi gör sista klättringen för dagen upp mot Biata Segantini ca 600 hm. Från Passo Rollo ska det vara rolig körning nerför mot San Martino………Pizza time!

Nu till ett grått Karlstad. Idag ska jag köra tröskelintervaller på delvis isiga stigar på I2 skogen. Dubbdäcken är på och det ska bli roligt att köra ute igen efter x antal trainerpass. Var ute en kort sväng här hemma igår för att kolla min mtb bana……..borta! Dom har avverkat skogen och halva banan är under sly och sönderkörd av skogsmaskiner. Så jäkla tråkigt. Hoppas dom städar efter sig så det blir körbart till våren, men kanske inte är lag på det? Får man bara lämna skogen stökig? Blir för mig att städa upp annars.

Imorgon ska jag köra distans så idag får Bettie träna. Inte lätt att hinna träna häst, träna mig själv och hinna jobba men med lite planering och omplanering brukar det fungera så ha en bra dag allihopa!

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.