Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Etapp 2 Bike Transalp

Jaha, då ger vi oss av på Etapp 2 av Bike Transalp. Brixen-St. Vigil. Vi börjar visst dagen med en liten lagom stigning på 1400 hm så benen vaknar till…….men det utlovas en liten belöning i form av The Jerry Line, en 4 km flow stig i Brixen Bike Park. Men det finns ju endel berg i Alperna så nästa stigning kommer direkt och leder upp mot Wurzjoch ca 450 hm. Sen bär det av både nerför och uppför mot Col dal ermo för att slutligen nå målet St.Vigil.

Idag har jag cyklat igen. Bara lite snuva kvar av förkylningen men den kan ju sitta i länge. Vill inte träna för hårt direkt så det fick bli lek på frusna roliga stigar i I2-skogen. Teknikträning! Grusvägarna är is men stigarna är nästan is fria så det blev till att kryssa sig fram genom skogen på nästan bara stigar.

Igår började jag röra på mig efter 14 dagars förkylning, hade ju ett försök förra helgen att komma igång men det var ju då förkylningen verkligen bröt ut. En fin promenad i kylan ute vid Skutberget. Där dom vill ha till ett jä_la Muminland……denna vackra plats där folk är ute och motionerar, badar, grillar, campar mm ska förstöras med ett jippoland och ett jä_la Mumintroll…….

#ingetmuminlandpåskutberget

Snart presenterar vi Etapp 3 men till dess Ha de gött!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.