Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Engelbrektsturen och dam?start.

Igår var det Engelbrektsturen i mysiga Norberg. Jag. Åsa och Angelica åkte upp på morgonen och starten var kl 11. Skulle vara damstart och det var det kanske men tillsammans med ungdomsklassen. Bra mycket värre start än det blir vid mixstart…… ungdomar som körde om både till höger och vänster och rakt igenom…….slutade så klart med en krasch på 4-5 cyklister……..det kom inte oväntat. Men det redde väll ut sig efter första backen lite. Låg första 1,5 milen tillsammans med två tjejer, tyckte att tempot var lite väl uppskruvat så släppte dom och inväntade nästa grupp…….som inte kom. Körde 3,5 mil ensam med kortare sällskap nån gång. Kom ikapp tjejerna jag kört första 1.5 milen med. Fortsatte ensam tills det kom ett gäng killar. Hängde på dom sista milen in mot mål. Loppen blir ganska tråkiga när men hamnar ensam. Det är baksidan med damstart. Hade ett mål med loppet och det var att köra under 3 timmar. Körde in på 2.56 så det fixade jag trots att jag körde ensam så stor del av loppet. Tempot och humöret blir ju inte på topp när man kör ensam……SM och Cykelvasan här näst.

 

Foto: cykelkanalen.se

Ny samarbetspartner, presentation av dom senare under veckan.

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.