Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Det går framåt.

Ops, det var ett tag sedan jag skrev något på bloggen. Har varit mycket att göra och det är inte alltid som man prioriterar att sitta framför datorn. Jag har haft problem med ett knä senaste månaden och innan det var jag förkyld i omgångar så ska jag vara ärlig ligger jag lite efter i träningen. Jag hoppas dock vara i form till Juli och Transalp.

Lite flott knätejp har faktiskt hjälpt mig komma igång igen. Vissa dagar gör det lite ont men har då vett att hoppa över träningen. Nu känns det iaf mycket bättre och jag har haft mindre smärta på racern än på mtb, så det har blivit endel racer. Inte lika roligt men bra träning. Har inte kört några mtb tävlingar än i år men kanske ska jag köra Värmlandsserien på Torsdag. Det beror lite på hur knät känns, banan är väldigt krävande och stötig bitvis och det gör ibland ont. Så jag bestämmer på Torsdag. Blir det regn så är banan jätte halkig och då riskerar jag inte knät för att köra.

Värmlandsserien landsväg.

Körde Värmlandsserien lvg för nån vecka sedan och det var grym träning. Under helgen blev det yttligare ett lvg lopp, Valmetrundan 74 km. Hade en trevlig tur. Bra klunga som hjälptes åt bra efter ett snack där jag låg och drog alldeles för länge. Vi kämpade på och jag tog mig för andra gången upp på maxpuls……första var ju vid testet…..så jag fick ta i när vi spurtade mot mål. Kul att det blev lite körning mot mål, annars hade jag blivit besviken.

Klungan som körde ihop. Bra jobbat!

Nu väntar Två sjöar runt (lvg igen) på Nationaldagen i Sunne. För er som nu börjat undra så har jag inte blivit landsvägscyklist. Jag bara behöver bra träning och tävlingarna är nära så därför blir det racer. TSR och Skruvstaloppet är dom två landsvägsloppen som återstår för min del. Sen har vi MTB. Solstaloppet har jag planerat att köra iaf. Så tävlingarna så här långt har gått på racer och intervallerna på MTB.

Idag startar Bettie på Färjestad. Vi hoppas att hon sköter sig och är på rätt humör. Hon var lagomt grining nu på morgonen när hon skulle ut i hagen iaf………försökte bara bita mig en gång……

Hoppas Bettie är lika laddad idag.

Har lite att pyssla med idag på förmiddagen men tänkte få till några intervaller vid Tyrstugan i eftermiddag innan vi ska in till travet. Så det är väll bara att lägga på ett kol.

Vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.