Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Cykelvasan.

Åkte till Sälen i Torsdags och började uppladdningen för Cykelvasan. Cyklade en liten tur på Fredagen och körde bort min bil till Mora för att lättare kunna ta mig tillbaka till Sälen efter loppet. Missade då vasa sprinten som Lisa lyckades kvala in till men så kan det vara.

Bodde perfekt i Gröna Byn vid Lindvallen med närhet till allt.

Loppet:

Seg i starten som vanligt och inte så långt fram som jag velat efter startbacken. Hade gärna suttit med i andra klungan men hamnade längre bak. Vi var ett 20-tal cyklister i min klunga, körde ifatt några mindre klungor och det droppade av folk och tillkom folk allt eftersom. Jag och en Falu CK tjej(dålig på namn…) drog tåget mot Mora första 4.5 milen. Kom ikapp Linnea Angerman och Alicia Persdotter som släppt andra klungan och var då fortsatt pigg i benen. Fortsatte att dra i tät men fick sedan hjälp av en urstark tjej Sara. Vi tuffade på mot Mora och rullade in på 3.26 och 38 plats av 100 startande. Kändes som jag hade mer kvar att ge och med lite mindre dragjobb så borde en sub 3.20 tid inte vara omöjligt. Så starkare ben och snabbare start nästa år……. Tack Cykelvasan för ett kanon arrangemang, ses nästa år!

kanske ska byta bort 32T klingan nästa år mot 34T…….

Nöjd!

Firar målgång med mjukglass och kaffe.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.