Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Bike Transalp 2019.

Nu är det klart. Det blir Bike Transalp 2019 för mig och min teampartner Xara Sand. Vi kommer kämpa oss igenom banan som är hemlig i skrivandets stund, den släpps i November.

Så nu har jag en fin vinterträning att se fram emot. Styrketräning, backar och en hel del annat. Vi kommer behöva all hjälp vi kan få så alla tips är välkomna. Hur ska vi ta oss igenom Transalp?

Sen behöver vi sponsorer!

Känner ni nån generös företagare så hör gärna av er till mig, många bäckar små…….

[email protected]

Cykelvasan känns lite som ett avslut för säsongen. Det har blivit ganska många långlopp  den här säsongen men Karlstad XC återstår. Vet inte om jag ska köra loppet än men det lutar åt det när det är min egen klubb OK Tyr som står bakom loppet. Ett lättkört och snabbt lopp som passar alla. Blir nog att försöka hålla formen någon vecka till. Är riktigt nöjd med säsongen och har förbättrat mig tidsmässigt på loppen sen 2017. Men 2019 satsar jag fullt ut på Transalp och Cykelvasan.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.