Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Banbygge och träning.

Har varit en hektisk vecka. Har fått mycket gjort och nu är det redan Måndag igen. Kört 3 min intervaller i Bryngan, insåg att benen tog slut innan pulsen nådde sitt mål…..eller så var det min vo2 max puls för dagen, trött blev jag iaf.

Distans 4 timmar i vackert höstväder är helt underbart. Fast 4 timmar är lite lång tid när man kör ensam. Poddarna ”Colting” och ”Ett gott snack” höll mig sällskap i 3 timmar och det hjälpte till. Tur det finns poddar!

Höstdag och Vänern.

Lite teknikträning på min egna bana hann jag med. Dropp, stockar och branter mm.

Lite morgonträning på jobbet innan 70 mil i Ambulansen väntade. Långtur och gött sliten när vi kom tillbaka. Fick nytt larm direkt och arbetstiden 9-21 blev 9-23……yippie yay😴.

OK Tyr bygger XCO bana!!!!

Här kan vi ha träningar, hänga runt, köra tävlingar och träna teknik. Kommer bli grymt!

Foton från Lisa Hällsten.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.