Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Zwiftar vidare och Netflix tips.

Här hemma Zwiftas det vidare. Bästa sättet för mig nu i kylan att få träningen gjord efter jobb eller när tiden tryter. Just nu kör jag hellre trailrun i sakta mak än distans på cykeln…..men så kan det vara. Testar väll och ser om det funkar inför nästa säsong. Sköter ju mina intervallpass bra iaf. Så löpningen blir mest lite återhämtning och spänst. Kör jag för mycket cykling under vintern är jag en av dom som inte riktigt har suget till våren.

Visst kan ett distanspass med kompisar i snö och solsken vara jätte trevligt och dyker dom upp är jag med. Men att åka ut ensam i 3 timmar i snö och minusgrader gör jag inte….. Bytte vintersport (bandy) mot sommarsport ju?.

Idag ska jag in med Bettie till travbanan nu på fm. Vi har minus 11 grader här hemma så några grader varmare säkert inne i stan. I eftermiddag blir det trailrun eller Zwift, har inte riktigt bestämt mig än.

image

Netflix tips!

image

Grymt bra serie. Har gått några säsonger nu på Netflix så bara att slå sig ner i soffan och vila benen.

Nu på med vinteroverallen och mot travet, hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.