Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus

Jaha, nu trillade jag oxå dit…….Zwift. Har som sagt lite kass dator men det funkar hyggligt ändå. Testade att köra en bana härom kvällen och när jag väl kom på hur allt fungerade så var det riktigt kul. Man räknar ju allt i watt/kg på Zwift och det är bra att göra ett FTP test så man får rätt motstånd. Ska man köra race anmäler man sig lätt till den klass man tillhör via watt/kg. Blir alltså att jaga watt i vinter……

image

Sen provade jag en lugnare tur. Gruppcykling där man skulle ligga på runt 2.5 watt/kg för att senare öka till 3 watt/kg. Kom in lite sent i gruppen då datorn slängde ut mig men det gick bra att gå med ändå sen. Tänkte det mest som ett lugnare pass då jag kände mig lite seg.

image

Idag är det fint väder och snön är borta. Ska träna häst nu på fm och det blir cykel eller löpning efter lunch……..sen väntar julbord med jobbet. Nytt Zwift försök imorgon kväll efter jobbet……

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.