Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Vilken jäkla helg…..

Jobbhelg och helt hysteriskt mycket att göra. Sjuka kollegor och avställda ambulanser…….vi fick göra skäl för lönen. 10 timmar på lördagen och 13 timmar på söndagen gjorde att man somnade gott igår kväll. Helgkosten har mest bestått av uppiggande kost, skumtomtar i fast och flytande form samt nån gaffel mat då och då mellan körningarna………en matlåda kan räcka väldigt länge ibland?.

image

image

Idag är jag ledig. Träna häst på fm och åka till Elgiganten efter lunch och kolla efter ny laptop……PC eller MAC?. Sen när mörkret lagt sig blir det Zwift. Bana, race, eller intervaller?????. Trött blir man vilket som!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.