Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Vasaloppsfrukost.

Börjar Söndagen med lite Vasaloppsfrulle och några koppar kaffe. Är ganska nöjd med att sitta i soffan och kolla loppet på TV. Men hela stämningen runt Vasaloppet och Cykelvasan är väldigt speciellt. Bara musiken får mig att längta till Cykelvasaveckan, får en viss känsla i kroppen när jag hör den. http://[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cQeWnWZoxBA&w=560&h=315]

Starten såg lugn ut men det går lite trögt i startbacken just nu……

IMG_0031 IMG_0032

Igår åkte jag skidor. Blev klassiskstil då mina skateskidor fick lite glidvalla på sig, så nu kanske dom glider framåt lite lättare. Träffade massa folk i spåret att stanna och prata med så det blev en trevlig tur snarare än ett träningspass. Men man behöver det också ibland.

IMG_0026 (redigerad)

Idag snöar det i Karlstad. Vet inte riktigt än vad jag ska hitta på men tror det får bli intervaller på Zwift. Sen ska jag hämta hem skateskidorna och jag räknar med mindre folk i spåret en Måndag så Skate imorgon.

Trevlig Vasaloppsdag alla!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.