Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Varvbana på stigar.

Idag körde vi i klubben en varvbana på teknisk stig. Hög puls, lera, stenar, dropp, rötter, och andra klurigheter tog vi oss igenom. Då mörkret faller på ganska fort än så körde vi eget tempo i 40 min. Vi tjejer hann 4 varv på banan. Det känns bättre i år än i fjol…….vilket inte är så konstigt då jag fortfarande var nybörjare. Tur man utvecklats lite…… Känner mig starkare och har bättre flås och förhoppningsvis bättre teknik. Jag hade i alla fall en toppen kväll i skogen. Hade väldigt lite luft i däcken men klarade mig utan punka trots endel genomslag på vägen. Får se om det är någon luft kvar i däcken imorgon. Ska lämna in hjulen nästa vecka och få hjälp att fixa så jag kan köra slanglöst.

Lite cykel mek blev det också för endel…….

109

Igår var jag ute och körde lite snabbdistans eller vad man ska kalla det. Rullade asfalt men svängde upp vid Stockfallet och körde några varv på banan vi har där. Superfint och härliga stigar. Nästan all is var borta och man bara njuter av tillvaron. Efter en så fin förmiddag väntade nattjobb. Idag har ändå varit ok, inte helt golvad efter natten då den faktiskt bjöd på några timmars sömn.

Stigarna på Stockfallet ser nu ut så här…….sommarbana……

108

Missade hela Bike Expo. Hade varit riktigt roligt att varit där och tittat på nya cyklar, kläder, träffat lite cykelfolk etc. Får försöka planera mitt liv lite bättre nästa år.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.