Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Värmlandsserien och nya handtag tankar.

Igår var jag i Karlskoga och körde Värmlandsserien. Karlskogacyklisterna stod för värdskapet och bjöd på nästan samma bana som förra året. Banan är kuperad, lätt åkt, och faktiskt väldigt rolig. Den ligger vid Djärvstugan, en fantastiskt vacker plats mellan Karlskoga och Örebro vid Våtsjön. Starten gick bra och jag var först av damerna, halkade sedan på en rot i en brant och fick springa uppför. Hade Anna-Carin i rygg så hon åkte lätt förbi innan jag satt mig på cykeln igen…….och försvann…….hon tävlar som tur är i D50 för hon är grymt snabb. Körde resten av loppet med några grabbar och hade andra platsen säker hela vägen. Kände mig riktigt stark och det märks att Klippingracet var bra för att komma lite närmare någon slags form……..har ju känt mig ganska formlös innan det loppet.

012 013 014

015

Var grymt kallt före loppet igår. Dunjackan var min räddning. Haglade mellan Karlstad och Kristinehamn så var inte helt på topp innan Värmlandsserien.

Idag har varit en seg dag på jobbet. Tröttast av alla har jag försökt sett pigg ut……..tror inte jag lyckades så jättebra. Nattjobb, lite sömn, Värmlandsserien och började kl 7 imorse………sätter sina spår. Skulle träna idag men får prioritera sömn och vila ikväll. Blir lite roliga stigar imorgon istället.

018

Ska äntligen köpa nya handtag till cykeln. Blir röda fina från Lizard Skin. Ska bara få tummen ur och beställa dom.

Kommer bli jätte snygga till min svart-röda Specialized.

Lizard-Skins-DSP-Grip-30-3mm-Bar-Grips-Red-LS-30350

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.