Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Vädergudarnas vrede.

Min planering och vädergudarna är inte överens…… Distanspasset igår……snöstorm, idag 10 cm kramsnö. Så istället för distans blev det intervall pyramid (4-3-2-4-3-2. 1 min vila mellan varje och 4 st 1:or med 30 sek vila) och idag får det väll bli Giro4…..har ingen större lust med att köra inne längre men utan dubbdäck är jag för feg för att köra ute. Dubb var visst starkt rekommenderat igår enligt Lisa som var ute en sväng. Nån mer än jag som längtar efter våren och sommaren? Blev erbjuden att åka upp till Sälen idag och köra stafettvasan men avböjde då jag inte åkt skidor på några veckor och har lite att pyssla med här hemma. Det krävs planering för allt nu för tiden och spontan grejer passar liksom inte in…tråkigt men sant.

Bild från vackra Brattforsheden i strålande sol.

984

Min klubb OK Tyr har alltid synts i orangea kläder. Jag gillade dom och det var lätt att se att där kommer en Tyrare. I år kommer vi vara lite mer diskreta. Svart bas med orangea inslag. Vad tycks?

002

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.