Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Upp på sadeln igen.

I Torsdags körde vi riktigt bra tröskelintervaller 3×20 min ute på Skutberget. På andra intervallen låg jag i rygg på grabbarna när pedalen slog i en stubbe i 26-27 km/h……flygtur med lårkaka och min utläkta axel trasig igen. Hade mest ont i låret då och tyckte jag kunde köra sista intervallen oxå. Men efteråt kändes det……. Så nu har jag vilat lite men idag blir det en kortare tur på cykel igen.

Har kört med min nya USWE rygga, sitter som ett smäck på ryggen utan att guppa eller röra på sig. Riktigt nöjd! Perfekt att ha batteriet till pannlampan i oxå?.

image

Om nån söker en riktigt fin MTB så är min Specialized Epic Expert WC 2017 till salu. Kolla happyride eller blocket eller skicka mig ett mail.

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.