Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Trysil en lekplats för alla.

Har varit i Trysil fredag till söndag och lekt. En lekplats för såväl vuxna som barn. Vi var ett 80-tal personer från OK Tyr som var på plats för att avsluta säsongen. Några har väll nån tävling kvar……. Vi bodde i 14 bäddars stuga och vi vuxna utan ungar hade en egen. God mat, skratt, historier, och cykelsnack hela helgen. Jag har underbara cykelvänner och det är inte svårt att vara nöjd med en sån här helg.

Trysil bikepark är ett mecka för mtb. Banorna är ihopflätade med varandra och dom är genialiskt byggda. Fast du åker nerför så är klättringen tillbaka lätt. Man får fin fart över hela banan med små lätta hjälpmedel som kurvor, pumptracks, serpentiner mm. Några få korta klättringar rakt upp bara. Det känns inte att man fått massa höjdmeter.

Favoriterna blev Sweet Dreams, King Lizzard och French Moustache. Velodromkurvor är så härligt. FM var mer teknisk slinga. Några härliga hopp och velodromer samt mycket sten. Roligt och utmanande.

Är dock inte helt nöjd över alla träspångar som finns på banorna. Lite luriga när dom blev blöta.

image

image

Trysil vy från klättringen upp mot toppen.

image

Hampus laddar för att besegra berget.


image

Regn, blåst och dimma på toppen.

image

Foto: Lisa Hällsten.

Nöjda Tyrare efter lek i bikeparken.

image

Sweet Dreams ringlar sig nerför med höga velodromkurvor. Underbart!

image

Zippy som leder mot bl.a. King Lizzard.

image

King Lizzard mumma!

Nu kör jag snart igång vinterträningen. Nästa år blir fokus på långlopp igen efter att ha kört nästan bara XCO i år. Men några XCO blir det oxå.

Vi hörs!!!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.