Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Träningsläger Isaberg

I helgen var vi i OK Tyr på träningsläger vid Isaberg. Fredagen bjöd på skurar och vi valde att åka röda leden som uppvärmning ner mot XC-banan. Där fastnade vi vid diverse hopp och dropp för att testa hjärnspökena. Jag gillar ju inte hopp och dropp som är i nerförslut. Tror att det är min höjdrädsla som gäckar mig. Droppet som är 40 cm ser helt plötsligt ut som 20 meter djupt…….men bekämpade mina demoner under helgen och har nu kört alla dropp och hopp……nästan. Inte det stora droppet på xc-banan…….men det lilla efter lite hjälp av Xara.

Under Lördagen var det uppehåll hela dagen och vi fick ut mycket av dagen. Med hjälp av våra tränare Keith Söderberg och Johan Fryksenius tog vi oss ann alla svårigheter på XC-banan…….utan större missöden. Några vurpor, nån framhjuls wheelie, och punka var väll allt. Sen var det intervaller i XC-banan. 1 varv körde vi i par 4 gånger, serpentinerna var inte med…….tyvärr för min del.

På Söndagen regnade det en hel del. Kurvteknik och pumptrack fick bli avslutningen på ett mycket trevligt och roligt läger med klubben. För min egen del finns det mycket att lära så det är bara att träna på. Har nu kört MTB sen sensommaren 2014 och har ändå lärt mig en hel del men oj vad mycket det finna att träna på.

OK Tyr gänget på Isaberg.

foto. Lotti Söderberg

053

Tekniksnack om serpentiner.

015

048

Xara kan äta banan och köra gula leden……

046

Stor Claes och Lill Claes döpte vi detta till……

038

0141

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.