Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Trailrun och GoPro drömmar.

Har vilat några dagar och det var vad kroppen behövde. Delar min tid mellan träning, hästar och jobb och ibland blir jag bara trött. Orkar inte träna mig själv, hästen måste träna och jobbet måste skötas så det blir min träning som blir lidande. Tog tag i mig själv och rasslade ut i skogen. Trailrun på MTB stigarna. 8.5 km…..låter kanske inte så mycket men när det gäller löpning och mig är det riktigt bra…. Fina lite isiga stigar blev det men mina Icebug är kanon, bara att slappna av och springa.

image

Saknar cyklingen nu och har faktiskt köpt ett par beg dubbdäck. Nu blir det lite mer cykel. Vi har ingen snö men massa is i skogen.

Jag önskar mig verkligen en GoPro.  Kunna filma lite moments. Både med mig och hästen. Blir inte samma sak och filma med mobilen.   Vore ju roligt att lägga upp filmer på bloggen. Säker på att det blir några bloopers. Är ju alltid nån som slår volter på våra träningar. Tyvärr är priset stadigt. Hoppas på en fin GoPro rea snart.

image

Nu ska jag kränga på dubbdäcken och antagligen få ett vansinnesutbrott…..på Torsdag blir det 3×20 på en isig crossbana med Team Lugnets Massage.

Vi hörs//

Anki

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.