Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Trail Run i snö.

Vaknade upp till ett vitt Karlstad. Tanken var att cykla distans men snö och is var jag inte sugen på. Lisa och jag bestämde oss för Trail Run istället. Mtb-stigarna på i2 området passar bra till sånt. 3-4 cm snö blandat med lera och en jäkla massa vatten var vad stigarna bjöd på. Måste säga att jag älskar mina Icebug skor. Dom var perfekta idag.

Att springa på stigar passar mig bra då tempot blir lägre. Varierande steglängd, balans, spänst och styrka i ett. Idag lufsade vi runt ca 10 km men nästa gång ökar vi på. Kändes för första gången ever riktigt roligt att springa…….Tack Lisa!

image

Lisa in action!

imageimage

image

I2 stigarna och jag.

foto: Lisa Hällsten

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.