Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus

Inväntar morgondagens träningsvärk. Körde Cirkelgym på Friskis idag och med min klena överkropp kommer det kännas………träningsvärk från hell förväntar jag mig. Måste träna mer styrka men tycker gymträning är så tråkigt. Cirkelgym och cirkelfys är ändå rätt OK.

Tractor Pulls på Zwift workout, nån som kört det? Asjobbigt. Inte säker på att jag kommer ihåg hela passet men kör på ERG-mode och då körde jag efter följande siffror.

5 min 2.5 w/kg

5 min 3.5 w/kg

5 min 2.5 w/kg

9 min 3.5 w/kg

5 min 2.5 w/kg

20 min intervall med 1 min 3.5 w/kg kadens 70-90 följt av 1 min 4 w/kg kadens 50-70 och 10 st på raken av varje dvs 20 min.

5 min 2.5 w/kg

12 min 2.7 w/kg (osäker på siffror)

trampa ur benen.

Trötta lär ni bli oavsett hur era siffror ser ut. Jag har aldrig haft så hög puls på trainer förut. Trött och lycklig att jag slutförde passet iaf. Benträning, pulsträning och pannbensträning………….mot 2018!!!

E3B125BE-F643-45FC-BFF0-641F0970D44F

Nu inväntar jag träningsvärken efter Cirkelgym och laddar för trailrun på Lördag. Min trailrun är ju som vanligt i lågt tempo och bara trevlig.

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.