Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Tävlingssäsongen är över.

Tävlingssäsongen är över och det blir Tjejweekend med bästa OK Tyr tjejerna i Ånnaboda den helgen jag skulle kört Vista. Jag känner mig trött och har inte tävlingsmotivationen på topp. Är dock nöjd med hur säsongen sett ut. Finns massa att förbättra till nästa säsong och jag vet mina styrkor och svagheter. Nu blir det lite lek på cykeln och prova lite andra träningsalternativ under 3-4 veckor. Bara träna lugnt och återhämta mig, hitta ny kraft. Ska börja simma i Oktober, crawlkurs för vuxna……mest orolig över alla kallsupar jag kommer få….. Sen kommer jag “fryslorten” att försöka köra några pass ute hela vintern, lätt att säga det nu…….. misstänker att det blir längdskidor om det blir snö men vore bra om jag kunde hänga på cykelgänget som kör hela vintern. Inne på KMTI är det ju varmt och skönt annars med massa olika träningsalternativ.

Säsongen 2016 i D40

Billingeracet. 2:a

Lida Loop 6:a

Kvänum 2:a

Hjo 2:a

Mariestad 2:a

SM-XCO 6:a

Cykelvasan 29:a

Karlstad XC 2:a

Har kanske glömt något lopp……men verkar som jag gillar 2:ra platser……får förbättra min vinnarskalle till nästa säsong.

Nu njuter jag av våran fina Värmländska natur.

Lite sliten efter Karlstad XC…….

022

Sörmons fina tallskog

032 033

Vänern.

034 038

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.