Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Tankelös…..eller?

Varför fastnar man för cykel? Man sitter och trampar och trampar. När man kör i skogen händer det ju saker hela tiden så det är en annan sak. Idag körde jag ett distanspass ensam och började fundera på om jag brukar tänka på något när jag kör distans på grusvägar/asfalt men jag tror inte det. Kanske är därför folk fastnar för cykel…..man blir tankelös. Släpper allt i vardagen och bara trampar. Kroppen får sina påslag och man känner sig bara nöjd med livet. Efter några mil till kom jag på samma tanke igen…..har jag tänkt på nåt sista milen men jag tror inte jag hade gjort det. Man reflekterar på olika saker i naturen och en å annan bilist men inte mer än så. För mig är cykel o träning avkoppling från vardagen, inte för jag har så komplicerad vardag men ändå. Flummigt?

Dagens runda.

image

Haibike på grusväg

image

Ren cykel

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.