Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Ta vara på Hösten.

Hösten är här och många inväntar redan vintern. Men den kan hålla sig borta till dagarna före jul. Nu är säsongen över för dom flesta av oss. Vi tänker tillbaka på loppen som varit och ser redan fram emot nästa år. Cykla på hösten är riktigt roligt. Alla fina höstfärger som förgyller naturen. Ta på pannlampa och flyg fram mellan träden, man får den där känslan av att det går jätte fort……men det gör det inte, bara mörkret som luras. Leriga roliga stigar och den där lekfullheten som kommer. Kylan börjar smyga på. Än så länge är det kortbyxor men snart kommer benvärmare och buff fram, varmare vantar och skoöverdrag. Men det har sin charm att cykla då också. Så nu njuter vi av hösten och kör MTB.

Tänkte skriva lite om mina prylar under hösten/vintern. Vilket material använder jag och vad tycker jag om det? Så håll utkik om ni kan få något tips. Cykel, hjälm, vantar, olja, kläder, sportdryck mm. Detta för att blanda in lite annat än min träning i bloggen under vintern som kanske blir långtråkigt för er att läsa. För er som gillar att läsa om hur andra tränar så blir det sån också.

Snart är buffarna på igen…….

002

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.