Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Ta cykeln till Karl-Johan.

För mig är tävlingssäsongen över och det är nu bra läge för lite myscykling. Skogen kryllar av Karl-Johan svamp. Smakar underbart att steka i smör, salt, vitpeppar och grädde. Så ta med ryggsäcken och sätt er på cykeln. Kombinera nytta med nöje. Fick ihop 50 km idag på att plocka svamp. En fin höstdag är perfekt att trampa på i skogen. Efter allt regn så gick dagens pass mot Sörmon och torra fina stigar på tallhed och sand.

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.