Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Stigintervaller o ny hoodie.

Igår blev det stigintervaller runt I2-skogen. Blir ingen start idag i Mariestad. För mycket jobb och för lite sömn gör att jag väljer att ta min första lediga söndag på fyra helger som slappar dag. Blir eventuellt en liten löptur ikväll. Regnar gör det oxå…… Min nya hoodie från Under Armor hade varit perfekt idag. En riktigt snygg och funktionell hoodie. Vattentåligt material, fleecefoder, snygg och varm.

https://www.svensktkosttillskott.se/varumarken/under_armour

image

imageimage

Tillbaka till mina stigintervaller. Då jag inte riktigt kan pressa mig själv ensam är stigintervaller ändå ett bra alternativ. Cyklade runt i lugnt tempo på grusvägarna och hade fartlek på stigar. Det lurar min hjärna lite mer att ta i där det är roligt att cykla. Blev ändå ett hyggligt pass. Nu laddar vi mot Värnamo. Hoppas vi ses där!!!

image

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.