Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Solskenshistoria och ett mörker.

Benen hade inte riktigt hämtat sig efter Söndagens 3 timmar spinning så varför inte fylla på med lite mera mjölksyra? Xara föreslog backintervaller igår och jag tänkte att det är väll lika bra jag hänger på. Då kommer jag ju ut och cyklar…..det var både kallt, mörkt och jobbigt…..2 av 3 gillar jag inte men ut kom jag iaf. Vi drog iväg tillsammans med Christoffer och Erik mot backen. Den är riktigt brant innan toppen men tar bara runt 3 min att ta sig uppför och det är asfalt så inga svårigheter på vägen. Killarna skulle köra 10 st…….då hinner jag och Xara 8 st…….jo, lite snabbare/starkare är dom……ett tag till…… 4 sittande och 4 stående, fuskade lite och blandade sittande och stående i alla intervaller. Mina ben tyckte att det kändes ok, och då gjorde hjärnan också det. Blev i alla fall ett bra pass trots kyla och mörker.

001

Inte nog med detta. Idag kunde man inte bara låta bli att ge sig ut på ett fint distanspass. Solsken, nästan ingen vind, fåglarna kvittra och himlen var helt blå. Spenderade några timmar på asfalt i min ensamhet. Riktigt skönt att bara få trampa runt benen. Nu blir det vila i två dagar när jag har lite annat och pyssla med, men det kan nog vara bra. Har faktiskt kört på mer än vanligt ett tag nu.

004

005

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.