Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Snorsport och USWE.

Snorsport i sin rätta bemärkelse just nu. Varit sjuk i 8 dagar…….och är fortfarande inte frisk. Längtar efter att få börja träna igen men det dröjer nog till nästa vecka. Hann faktiskt jobba en dag innan det tog omtag, så här i efterhand var ju det jäkligt dumt. Jobba med sjuka människor som har både influensa och magsjuka mm med ett immunförsvar som är på botten……..idiot!!! Hur tänkte jag att jag skulle hålla mig frisk??? Hostar på nätterna och snorar på dagarna. Lite halsont idag faktiskt men det är nog bara “morgonhals” efter all hosta. Borde snart ha rensat ut skiten för nu har jag inga snytpapper kvar…….det borde vara stopp i snor produktionen snart. Nog om detta, jag är snart frisk.

Har ett nytt samarbete med USWE.

Airborne9_RaceBlue_05_WEBUSWE är ett Svenskt företag som gör vätskeryggsäckar och tillbehör. Det grundades 2006 av Karl-Johan Engdahl. Då grundaren var insatt i motorsport så gjordes dom första vätskeryggsäckarna för motorsporten. Cross, enduro etc. Men idag finns det även ryggsäckar för mountainbike, trailrunning, vintersporter och pendling/resa.  Ryggsäckarna kommer i alla möjliga storlekar och varianter. Den smarta “no dancing monkey” teknologin gör att ryggan sitter helt stilla på ryggen utan att guppa upp och ner eller glida åt sidan. Jag både springer och cyklar med min ryggsäck och den rör sig inte någonting…….sitter som ett smäck med andra ord.

race-harness

Bilder från http://www.uswe-sports.com/

Hur sitter ryggan på oss tjejer då?

Inga problem, det fungerar fint!

Så mitt problem med att jag inte har någon vätskelangare på långloppen är enkelt löst med en USWE rygga. Kör den lilla Airborne 3 och har då vätska och några mindre reservdelar till cykeln i ryggan. På träning har jag oftast Airborne 9 då jag gärna har med något extra plagg i ryggan tillsammans med lite andra saker.

Vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.