Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

SM eller Karlstad XC?

Har funderat endel på vad jag ska köra. SM eller vårat eget lopp Karlstad XC? Nu har jag äntligen bestämt mig. SM har högre status men Karlstad XC har haft oturen att hamna på samma datum, 11 september. Jag kör ju för OK Tyr och känner ändå att det vore kul att köra hemma. Nära o kära kan komma och titta på loppet och sen kommer vi ju jobba med allt runt omkring loppet dagarna före och det känns ju lite konstigt att inte köra loppet sen. En annan faktor är att jag jobbar 70 timmar veckan innan loppen och kommer vara bra sliten. Då är det inte roligt att köra ett SM där man vill prestera på topp. Får helt enkelt låta kroppen bestämma på Söndagen om jag kommer köra korta eller långa banan på Karlstad XC.

Igår körde vi igenom i2 delen på långa banan med OK Tyr. Lite blött men vi var många och tempot var bra. Kommer bli ett roligt lopp! Ni kan se rutten på min Strava.

image

Fick ta en sväng förbi tvätthallen på jobbet innan jag åkte hem…..det har regnat endel och var lite lerigt här och var.

image

 

 


 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.